Sista provningen

Idag tog jag med en gäng tjejjer och provade klänningen en sista gång. Kan vara bra om någon vet hur man får på sig den.. För jag kommer att behöva hjälp att knäppa den när det är dax.
 
Den är PERFEKT! Jag ska vara ärlig, jag har varit tveksam, men just idag så VET jag att det är helt rätt klänning. Jag bara älskar den!
 
Jag vill såklart inte berätta i förväg hur klänningen ser ut, men det jag kan avslöja är att den kommer från Enzoani Modeca, det är inte från årets kollektion och den är ivory.
 
Klänningen nedan kommer från samma ställe, fast är från 2013.
 
Olivia-M
 
Kolla in fler klänningar på:
http://bluebyenzoani.com/Modecagowns.html

Mindre än tre veckor kvar

Snart är det dax! Med 19 dagar kvar är kvällarna uppbokade med bröllopspyssel. Ikväll hade jag tänkt att ta fram symaskinen, men med en dotter som vägrar att sova och en blivande man på fotbollsträning blir det lite svårt.
 
Det finns så många saker jag skulle vilja skriva om bröllopet, men det får bli många överraskningar för våra gäster så jag vill inte avslöja allt för mycket. Som till exempel min klänning som ska provas för sista gången innan bröllopet nu på onsdag. Eller barnens kläder som nu är kompletta. Nästintill. Eller musiken. Eller maten.
 
Det jag kan avslöja är att jag har haft världens bästa möhippa! Så jädrans kul! Jag är lite av en Super Mario-nörd (jag lovar, det finns ingen som slår mig i Super Mario) så temat på bröllopet var såklart Mario. Och jag fick ha en "fin" Prinsessan Peach-klänning. Mer om möhippan en annan gång.
 
Martins svensexa var direkt dagen efter möhippan. Det var väldigt oväntat kan jag säga och han hade såklart världens bästa svensexa. Tusen, tusen tack alla som gjorde dessa dagar möjliga. Det är verkligen minnen för livet!
 
 

Oj då

Kan dagarna gå lite mindre fort? Galet vad nära det är!


Vin

Ikväll har vi provat lite vin till bröllopet. Just dessa viner blir det inte, de passade inte riktigt perfekt, så vi letar vidare.


Ringlös

Med ringarna på putsning är vi nu ringlösa fram till bröllopet


Pompoms

Min svägerska var på bröllop i helgen. Vi fick ärva lite pompoms därifrån. Tusen tack!!


Namnbyte

Har ett antal kort som kommer att behöva bytas ut efter namnbytet..


Vad ska vi göra ikväll älskling?

Middagen är undandukad, barnen sover, kaffet kokat och jordgubbarna rensade. Då sätter vi oss med planeringslistorna (japp, plural) och fyller på samt drar bort. Bordsplaceringarna börjar ta sig och de största grejjorna känns klara. Nu är det småpysslet kvar.
 
Inte långt kvar nu!

RSS 2.0