Klara!

Inbjudningarna är nu färdig-designade. Blev väldigt långt från vad jag hade tänkt från början, men jag är nöjd. Nu återstår "bara" monteringen och sedan ska de skickas!!

Inbjudningarna

Vi tjatar om inbjudningarna ett varv till.
 
Snart är det dax för utskick. Och nog är det mycket att tänka på. Jag får hjälp av Anna med dem, men det är mycket som ska få plats! Det självklara är ju namn, var, när osv. Men även info om allergier, toastmadame/toastmaster, barn på bröllopet, festinfo osv. Men nu har vi kanske kommit på en bra idé. Vilken får ni veta längre fram, måste ta det med Martin igen. Och igen..
 
Wedding invitation website for info
 
I like the RSVP Idea on this wedding invitation website
 
Rustic-Woodsy Wedding Invitations-Website Card

Jag ber om ursäkt

Det harinte blivit så mycket bröllops-bloggande på slutet. Men med en tenta och en son som just fyllt ett räcker dagarna och timmarna inte riktigt till. Jag tror ni förstår. Återkommer!
 

Tack!

Tack för alla sms, kommentarer, inlägg på instagram, inlägg och mail på facebook! Tack, tack!

Bröllopstårta

Vi har ju frågat Marie (Martins syster) om hon kan hjälpa oss med bröllopstårtan. Det ville hon och nu har vi pratat fram och tillbaka om tänkbar tårta. Martin har många idéer och vi har nu kommit fram till en superbra och superfin tårta! Nu ska den "bara" testköras.. hoppas, hoppas det blir den tårtan för den kommer bli GRYM! Tårtan kommer att vara inspirerad av Daniel Roos bok "Desserter med stil". Ni vet killen som ansvarade för Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniels bröllopsdessert. Bli inspirerad på http://www.pastrydesign.se/
 
Nu kan du njuta av Victorias och Daniels bröllopsdessert. Här hittar du receptet - steg för steg. FOTO: JAKOB FRIDHOLM, BONNIER FAKTA / KUNGAHUSET

Inbjudna

Vi har en lista på vilka vi önskar är med oss när vi gifter oss. Inte så mycket släkt faktiskt, mest vänner. Och ibland kanske lite mer otippade namn. Vi umgås inte med alla dagligen, alla ser vi inte speciellt ofta. Ett bra exempel är min (och Martins) vän Erika. Hon har varit med under en stor del av mitt och Martins förhållande. För oss är det självklart att hon ska vara med. Hon känns som en gammal god vän man kommer att sitta och dricka vin med som pensionär.
 
Och det är väl lite så vi tänker. Vilka vill vi umgås mer med. Vilka ser vi som en självklarhet att är med i vår framtid? För just nu är livet rätt så fullt med barn och barn. Om vi skulle utgå från vilka vi umgås med oftast nu skulle det vara allra närmaste familjen, grannarna (med vilka vi delar alla baciller med) och alla som jobbar på Granlo Vårdcentral. Vänner som vi önskar umgås mycket mer med har även dom barn med baciller och sjukdomar och heltidsjobb. Ibland har vi flyt och lyckas pricka in en tom timme nånstans, men det är inte så ofta som vi önskar.
 
I lsutet av månaden hoppas jag på lite tid att göra klart inbjudningarna. Med lite (eller mycket) hjälp ska det nog gå!
 
this reminded me of your wedding. :)

Hjälp, tack!

Jag gillar egentligen inte att prata om kilo och vikt. Inte alls. Men med ett bröllop om 6 månader SKA jag vara i bra form. I helgen blev det en hel del ätande och vågen visade på +2 kg på en helg. Hur är detta möjligt? Hur som var jag nära, nära ett av mina största mål gällande vikten. 2 kg var jag ifrån. Nu är jag alltså 4 kg ifrån. Jäkligt typiskt. Så nu behöver jag hjälp. Jag behöver pepp, draghjälp, uppmuntrande sms, kommentarer, tips på bra plugg-godis (ni vet det där man trycker i sig när man tentapluggar) osv. All hjälp är bra hjälp.
 
Detta blir mitt näst sista gången jag pratar vikt. Nästa gång berättar jag hur mycket jag faktiskt gått ner. OM ni ni hjälper mig lite ;-)
 
How to loose weight fast and healthy... Lol!!! 😂 I'm so gonna do this one day!
 
 

Dagens fynd

Fyndade 5 st gula rislampor för 10kr/st på Lagerhaus. Tack för tipset Anna!


30 år!

I år fyller jag 30 år. Det kommer jag att göra som fru Jutman. Jättekonstigt faktiskt!
 
Mario! @Lauren Peterson: Aside from the fact that you will be having his baby, you should totally make this cake for Richard's 30th birthday!!! (Or maybe have someone else do it) LOL

Barn

Vi älskar barn. Men på bröllopsfesten vill vi ha våra vuxna vänner. I kyrkan däremot får barnen gärna vara med! Stella och Vincent har redan barnvakt fixad (Ilona och Evelin, ni är bäst!), men de kommer såklart att vara med i kyrkan. Det finns ju hur mycket fint som helst till barnen! Blir så kär i alla söta outfits som finns!
 
Weddings + Kids - Belle the Magazine . The Wedding Blog For The Sophisticated Bride
 
Wedding kids
 
Weddings + Kids - Belle the Magazine . The Wedding Blog For The Sophisticated Bride
 
Weddings | Filles et Garcons - Adorable flower headband  #flowergirl #weddings #kids #hairstyle
 
how adorable!!! #weddings #kids
 
haha I love this "wedding" ...and all little kids in my wedding will dress/look just like this
 
Ring bearer with wedding color suspenders and bow tie. So much cuter than kids in rented tuxes!
 
Graham Young Photography. Beautiful & timeless wedding photography across London, Kent and Sussex.  Page boy - kids at weddings.
 
flowergirl
 
Perfection! Ringbearer and Flowergirl #wedding
 
Summertime Cutie-Pie's!     Photography by clairealysephotog..., Flowergirl-Ringbearer by beaneandco.com,  {Sponsored Post}
 
Flowergirl :)
 
 

Min klänning

Klänningen är redan bestämd som ni vet. Och jag längtar efter den! Ibland måste jag titta i iPhonen eller googla namnet för att få se den "in action" på YouTube. I väntan på att ni ska få se klänningen (bara lite mer än 6 månader kvar ;) ) så får ni lite inspiration på klänningar jag gillar. Vem vet, kanske är min klänning en av dem?
 
#yes #brayola #wedding #dress
 
Hayley Paige | Spring 2013 Collection
 
Olivia of the 2013 Modeca collection!
 
Dress on display // Photo by Angeli. #minneapolisweddingphotographer #weddingdress
 
 
Justin Christopher Fall 2013 Wedding Dress (Photo by Levi Wilson) Love this #lace wedding dress www.finditforweddings.com
 
mermaid gown
 
Jag stannar där idag. Alla klänningar jag hittar liknar Klänningen lite. Bilderna ovan har alla något jag gillar, men jag kanske inte gillar hela klänningen. Klurigt, men ni får se!

Fröer

Vi har frågat Martins mamma om hon vill hjälpa oss med blommorna. Nu har vi fått i uppdrag att kolla på lite fröer på olika hemsidor. Det är faktiskt riktigt kul att kolla igenom! Jag har absolut inga gröna fingrar och det enda som växer hos oss är av någon anledning orkidéer. Det är väl för att vi glömmer bort dem..
 
När det gäller blommor så älskar jag solrosor. Men de kan vara lite kluriga att få att blomma om jag förstår det hela rätt. Jag gillar även blommor som "liknar" solrosor som till exempel prästkragar eller ringblommor.
 
Daisy Bouquet
 
gerbera daisy wedding bouquet
 
Daisy Wedding Bouquet
 
Country Wedding Bouquet Yellow White Romantic Farm Barn Shabby Chic Silk Daisy Flowers Beautiful Bride Spring Feminine Rustic Classic. $60.00, via Etsy.
 
#9 Floral arrangements. This rustic arrangement of billy balls & wild mini-daisies in a distressed, repurposed wooden crate is a rustic & cheerful DIY option. (Peep the sweet bridal bouquet wrapped in ribbon, too!) #modcloth #wedding
 
Ashley's fairy wedding!! haha     Adding stumps along your ceremony aisle helps create that rustic look you might be going for.----could also use in the reception hall for different stands
 
Centerpieces don't have to be elaborate to be beautiful. In a natural setting, simple glass vases and a few flowers can do the trick!
 
upcycled glass bottles! I think this would be cute for a rustic wedding center pieces. You could even mix and match with mason jars too.
 
Rustic Chic Wedding Flowers
 
Rustic Wedding Flowers Sunflowers
 
 

RSS 2.0