Mitt kreativa behov

Nu kliar det i pysselfingrarna! Snart dax för inbjudningar. Fyndade spetsband på ICAs rea och undrar om de ska användas till något på inbjudan kanske?


Tidig julklapp

Igår kom ett litet paket med posten. Det var adresserat till mig och Martin fast utan avsändare. Martin hade hämtat det när han kom hem i natt och har inte vågat öppna det. Nu på morgonen fick jag se det och fick för mig att jag sett teckensnittet förr. Efter lite klurande och utan att öppna kom jag på var jag sett det förr! Petra Berggren hade skickat en julhälsning till oss. Så otroligt fint!


Indiskt bröllop

När man som jag sitter och surfar runt på olika sidor om bröllop hamnar man ibland på, vad jag tycker, exotiska bröllop. Och de är SÅ vackra och färgstarka. Vad sägs om dessa:
 
Indian wedding
 
Indian Wedding Makeup 1
 
Indian Wedding
 
indian wedding gowns
 
beautiful Sikh/Christian wedding
 
Indian Wedding Decoration 4
 
Indian wedding cake
 
Indian Wedding
 
Indian Weddings
 
mandap, indian wedding,   #indianwedding, #shaadibazaar
 
Purple and orange Indian Moroccan tent wedding
 
indian wedding
 
Vill man läsa mer om hur det kan gå till rekommenderar jag denna länk:
http://brollopsringen.wordpress.com/2010/04/24/brollopstraditioner-i-indien/
 

SecretBox

Jag har hört om fenomenet SecretBox. Att man innan vigseln tar sensuella bilder som sedan brudgummen får i morgongåva. Jag tycker att det är en kul idé, och kanske kul att ha kvar när man blir äldre? Men personligen vet jag inte om det är något jag skulle vilja göra, efter två barn ser kroppen inte riktigt ut som innan. Jag fick höra om det igår igen när en tjej berättade att hon fått göra det på Knaust under sin möhippa, så det är ett tips till er som planerar möhippa (och som har en brud som kan känna sig bekväm med det)
 
 
Boudoir
 
Boudoir
 
boudoir
 
Boudoir
 
Boudoir
 
pearls
 
Rox has Tatts and curves. beautifull!
 
Whats wrong with Vogue US? Vogue Italia is loving on the plus size models...and its high fashion and it is amazing.
 
Love this!
 
 
Smakfulla, sensuella bilder.
 

Uppbokade tider

Idag var jag hos Anna på Papiljott och fixade till håret lite. Vi passade på att boka upp tider hela vägen fram till bröllopet på en gång. Så nu är även det bokat och klart!
 
Anna frågade om jag funderat mer på vilken frisyr jag vill ha, men utan att avslöja klänningen allt för mycket så ska det ju passa ihop. Så här kommer lite brudfrisyrer.
 
If only I had a fraction of the hair needed to sport this strikingly beautiful braided updo. #wedding #hair #braids #style #flowers #beautiful
 
wedding hair w/ flower
 
Wedding Hair with peacock feathers & a flower
 
#wedding #hair #bun #braid #flower #veil
 
wedding hair
 
This is how I want my hair for our wedding someday. with flowers tucked here and there for a little extra pop:)
 
flower power #flower #hair #updo #braid
 
braided side bun wedding hair - instead of the big pink flower, maybe some baby's breath..? (:
 
Igår satt jag och gick igenom inlägg jag skrivit bakåt i tiden för att få tillbaka den inspiration jag kände i början av hösten. Och där och då hittade jag min klänning bland mina inspirationsbilder! Alltså den klänning jag bokat och betalat på Eleganten. Jättelustigt faktiskt. Någon som vågar sig på och gissa?

Möte med bröllopsfotografen

Idag träffade vi Petra Berggren. Vi hade en tid bokat för någon vecka sedan oxå, men Stella blev sjuk så vi fick ställa in då. Mötet idag kändes jättebra och vi är nu övertygade att vi bokar henne. Efter mångas råd så blir det bäst med en proffisionell fotograf. Speciellt när man tänker efter vad vi vill ha och vad vi vill föreviga.
 
Så nu är det "bara" den lilla detaljen vilket paket vi ska välja, plats som vi ska fotas på och vad vi vill ska fotas. Något hon nämnde och som jag inte tänkt på är att vi lägger ganska mycket energi och pengar på dukning, dekoration och maten så det vore ju kanske dumt att inte se till att det oxå blir förevigat?
 
Petra är jätteproffsig och gav ett stabilt och intressant intryck. Det här kommer att bli jättebra!

Bröllop med film-tema

Hur kul skulle det inte vara att ha ett bröllop som är film-inspirerat? Ni som läst i bloggen tidigare vet Martins tema- ideér så att få igenom ett helt igenom film-tema är nog kört för min del. Men visst skulle det vara kul?
 
wedding movie poster
 
Did you see a movie on your first date? Consider custom popcorn tubs (or, for a cheaper alternative, some custom microwaveable popcorn).
 
@Danielle Hall you and ricky could have a movie themed wedding and these are cute! :)
 
This Would be cute if you did multiple movies for save the dates for a wedding or a Hollywood themes quince or sweet sixteen
 
 
 
great dress great movie
 
Movie Ticket Wedding Invite
 
save the date; movie theme
 
 
 
Super fun for a movie themed party!
 
favors?
 
cinema-themed-wedding
 
Midwest Star Wars wedding from One Tree Photo+Cinema
 
 
 
Cheryl and Dad in cinema
 
Movie themed cupcakes :)
 
Movie themed wedding cake from Hearts and Bells! Perfect!
 
Flower girl, Breakfast at Tiffany's style
 
Marquee as backdrop or entrance to venue
 
The Perfect Vivienne Westwood Wedding Dress . Carrie Bradshaw . Sarah Jessica Parker by ♥  dommie  ♥, via Flickr
 
perfect save the dates for an outdoor movie reception
 
Decorations For Party
 
Movie Party Favors
 
 
 
 

Eleganten

Min klänning är bestämd. Och just nu på Eleganten har dom erbjudande på julklappar. Köper man ett presentkort värde 1000 kr är det värt 1500 kr efter jul! Värt att fundera på om man är sugen på en klänning där.

Jul och bröllop?

Jag frågade Martin om vi inte skulle gifta oss på julafton? Martin ääälskar julen och det skulle väl vara perfekt? Men idén fick inte fäste riktigt, men tänk vad fint det kunde varit!
 
Personalized Wedding Christmas Stocking
 
Christmas Wedding Cake
 
Table
 
Flower girl dresses for Christmas wedding by Pegeen style 394
 
I would love to do this Christmas Eve
 
{a christmas wedding (reader request)} a lovely winter Christmas wedding in red and white http://burnettsboards.com/2012/11/christmas-wedding/
 
winter wedding love the idea for a table has the right color it's so gorgeous just love red and white in Christmas time especially for a wedding
 
Christmas wedding invitations
 
Christmas Wedding
 
Christmas Wedding
 
Christmas wedding cake by Prem Midha; #weddings
 
christmas wedding
 
Christmas Wedding
 
christmas wedding dress
 
Wine bottles centerpieces. Simply spray paint, spray with adhesive and roll in epsom salt. They would look so classy at a winter wedding or Christmas party.
 
for a Christmas wedding
 
Christmas Wedding Cake!
 
Wedding invitation Christmas ornament
 
christmas wedding dresses
 
Christmas Wedding
 
Christmas Wedding
 
christmas wedding decor
 
Christmas wedding
 
Vi kanske inte skulle ha överdrivet mycket med gäster då, och kanske skulle man gifta sig någon dag innan jul eller någon av dagarna efter? Men hur kul vore det inte att få inbjudan i en julkula och fördrinken är varm choklad med baileys pimpad med en polkagrisstång? Om nån gifter sig under julen får ni banne mig bjuda in mig!

RSS 2.0