Gästpresentationer

Det där med gästpresentationer är skitsvårt. Vi har kollat runt lite och bestämt oss för att inte ha gästpresentationer. Det brukar ju gå bra att lära känna varandra ändå på andra fester, så varför inte på bröllop?
 
MEN jag tänkte bjuda på några av presentationerna vi hade skrivit. Vem vi skrev dem till får ni dock gissa.
 
* Proffisionell hembesökare som just fått tillökning i familjen
* Hänger gärna på spelhålor och älskar att spela monopol med brudparet
* Säger inte nej till loppisbesök eller att sticka kniven i folk
* Studerande som aldrig kommer att sluta skolan.
* Vet allt och talar gärna om det för alla
* Dricker gärna vin på arbetstid
* Rotar i våra sopor och äter lyxmat till vardags
 
Sådär. Nu är det fritt fram att gissa!
Proffesionell hembesökare som just fått tillökning i familjen.

50 dagar

Femtio dagar kvar och Stellas 4-års dag! Hurra!


Gaaahh!

Vill helst bara skrika ut vilken klänning jag har, vad som kommit i paketet, vad Martin ska få i morgongåva, hur lokalen kommer att se ut, hur BRA jag hoppas att detta blir! Men det ska jag inte.
 
Idag är en mycket trött dag. Efter jobbet så har luften helt tagit slut. Men ska dricka lite kaffe och ut och gå. Sedan blir det till att hänga lite på Etsy. Kanske blir det en beställning igen ikväll?

God morgon!

Fler än jag som tagit en pw och lyssnat på pod?


2 månader kvar

På dagen två månader kvar! Och idag kom ett efterlängtat (och hemligt) paket. Sjukt glad över den leveransen!

Nu kommer bilden på pompom:en


Pompom.. igen

Vi gjorde en beställning från etsy.com efter pompoms. För lite mer än 100 spänn fick vi 14 stycken. Leveransen gick jättesnabbt och resultatet blev super! Lägger ut en bild lite senare..
 
 
 

Loppis

Det finns en klar tanke hur mycket ska se ut i dekorationsväg på bröllopet. Idag fyndade vi lite på loppis som vi eventuellt kommer att använda..


Hej och hå

Hej!
 
Förhoppningsvis får jag ordning på bröllopsformen innan det är dax för bröllopet. Men om jag inte får det blir jag nog gift ändå. Men tänkte passa på att tipsa om gratis träning här i Sundsvall! (Förutom att ge sig ut på egen hand då)
 
Himlabadet bjuder på vattenträning två dagar i veckan. Dels tisdagar 19.15-20.00 eller fredagar 7.00-7.45
Sedan har vi Friskis och Svettis som bjuder på träning i bland annat Hamnträdgården 19.00-20.00 på onsdagar.
 
Igår provade jag uteträningen med Friskis. Jag har ju sett dem träna där nere.. från Casiopeija har man finfin utsikt över Hamnträdgården. Det var riktigt roligt, och med en promenad ner och hem blir det ett bra träningspass.
 
Har ni fler tips så dela med er!

Spetsklänning

Antar att det är fler än jag som sett ett visst bröllop från i lördags? Själv såg jag det inte live, men jag har sett sammanfattningar efteråt. Personligen blev jag inte lika rörd som vid Kronprinsessans bröllop, men det antar jag är för att man såg mer känslor hos Daniel och Viktoria?
 
Maddes klänning var jättefin, men jag gillade nog Viktorias bättre.
 
 
 
Bilder från kungahuset.se
 
Eller svårt att säga. Maddes klänning liknar min liiiite på ett sätt..
 

Löshår och terminsslut

Idag skrev jag min sista tenta för detta läsår. Även min sista tenta som fröken Holmsten. Lite konstigt att nästa gång legitimera mig med ett annat namn.
 
Nog om detta. Nu är studerandet klart för denna termin. Nu fullt fokus på bröllopet! Igår var jag och klippte topparna och passade på att prata lite brudfrisyr med Anna på Salong Papiljott. Anna har stenkoll på läget.
 
För att fylla ut mitt hår lite tänkte jag köpa lite löshår. Så jag tänkte prova beställa från Rapunzel och se om det blir bra. Någon som beställt därifrån?
 
Nu blir det Amarone och lite gott från charken på Ica Maxi. På fredag börjar heltidsjobbet, men fram till dess är det ledigt!
 
Bild från http://www.rapunzelofsweden.se/, färgen Strawberry Blond

Det drar ihop sig

Snart är sista dag för OSA. När ni osar, glöm inte att meddela om eventuella allergier eller specialkost och om ni tar med sällskap.

75 dagar kvar!

RSS 2.0